Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 65 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
18:14
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
18
Članci
72
Broj pregleda članaka
57250
   

Jašar Ahmedovski

Detalji

Jašar Ahmedovski

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
        
Jašar Ahmedovski
Jašar Ahmedovski.jpg
Jašar Ahmedovski
Osnovne informacije
Datum rođenja(1964-12-22)22. decembar 1964.(53 god.)
Mesto rođenjaPrilep, SR Makedonija
 SFRJ

Jašar Ahmedovski (Prilep, SR Makedonija, 22. decembar 1964) makedonsko-srpski je pevač.


Biografija

Jašar Ahmedovski rođen je 22. decembra 1964. godine u Prilepu, pevačku karijeru je počeo pesmama „Svako svome mora da se vraća“ i „Sudbina je moja u rukama njenim“ 1980. godine. Prvi album „Jednoj ženi za sećanje dugo“ izdaje 1982. godine za Jugodisk i postaje popularan širom bivše Jugoslavije. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su: „Koja žena prokle mene“, „Jednoj ženi za sećanje dugo“, „Ti pripadaš samo meni“, „Dečak zaljubljeni“, „Jagnje moje malo“, „Kad sveća dogori“, „Moj bagreme beli“, „Ništa vreme promenilo nije“ i druge.

Jašarev kum je vlasnik Grand produkcije Saša Popović.[1] Mlađi Jašarov brat, Ipče Ahmedovski takođe pevač je stradao u saobraćajnoj nesreći 1994. godine. Njemu je Jašar posvetio pesmu „Tamo si ti“. Oženjen je Snežanom sa kojom živi u Beogradu.

Diskografija

  • Za srca zaljubljena (1983)
  • Jednoj ženi za sećanje dugo (1984)
  • Mnogo si me usrećila (1984)
  • Dečak zaljubljeni (1986)
  • Pomiri me sa najdražom (1986)
  • Žena moje mladosti (1987)
  • Zabraniću suzama (1989)
  • Zarobi me (1991)
  • Dobar momak (1993)
  • Kad sveća dogori (1995)
  • Moj bagreme beli (1996)
  • A oko mene ženski svet (1997)
  • Venčajte me sa njenom lepotom (1999)
  • Ne bilo mi što mi majka misli (2000)
  • Koja žena prokle mene (2002)
  • Malo ljubav, malo greh (2005)
  • Idi, sve je gotovo (2007)
  • Ništa vreme promenilo nije (2010)
  • Drugog ona voli (2010)
  • Na njenu će dušu sve (2012)

Festivali

  • 1984. MESAM - Ceo grad je plakao za nama
  • 1989. MESAM - Zabraniću suzama
   
   

Broj Poseta  

82970
DanasDanas24
JučeJuče17
Ove NedeljeOve Nedelje164
Ovaj MesecOvaj Mesec638
Ukupno do SadaUkupno do Sada82970
34.226.244.70
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER