Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 79 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
09:46
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
7
Članci
72
Broj pregleda članaka
58492
   

Bogata Lovna sezona u Žagubici

Detalji

 Lovacko udruzenje u ZagubiciВећ  десетак година Ловачко удружење „Јован Шербановић“ из општине Жагубица, са више или мање успеха, покушава да развије ловни туризам.

  Како време одмиче, њихов труд доноси и своје плодове, посебно током ове ловне сезоне где су ловци из иностранства имали чак два улова на вука, што је по речима Бранислава Живковића, председника удруужења,  велика сатисфакција и мотив за рад. 

Истичући да је веома тешко бавити се ловним туризмом у средини која је неразвијена и налази се далеко од аутопута и већих туристичких центара, Живковић је самим тим и потврдио чињеницу да је веома напорно да се на једну овакву дестинацију, привуку и клијенти. Посебно им је драго, како истиче, што се ловци из иностранства опредељују за Хомоље, а још драже што на јако неприступачним теренима имају и улов.

Свакако  да иза овако позитивних резултата стоји огроман труд и рад запослених у Ловачком удружењу „Јован Шербановић“, каои велика подршка локалног руководства.  Сезона лова на вука је у току, а у наредноим периоду очекује се долазак ловаца из Мађарске и по први пут из Шведске.


   
   

Broj Poseta  

83089
DanasDanas10
JučeJuče26
Ove NedeljeOve Nedelje35
Ovaj MesecOvaj Mesec757
Ukupno do SadaUkupno do Sada83089
34.239.151.158
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER