Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 15 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
08:10
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
7
Članci
72
Broj pregleda članaka
58440
   

Movećanje beszbednosti na Kupalistima

Detalji

Повећање безбедности на купалиштима

 Ronilacka jedinica Zandarmerije na prijemu kod predsednika opstine ZagubicaПредседник општине Жагубица Сафет Павловић, угодстио је 16. марта припаднике Ронилачке јединице Жандармерије који на територији општине Жагубица већ неколико дана спроводе ронилачку обуку из спелео-роњења.

Наведену обуку су организовали уз подршку и помоћ председника општине Жагубица, господина Сафета Павловића и општине Жагубица која је обезбедила смештај и исхрану за припаднике Ронилачке јединице.

На свечаном пријему председнику општине Жагубица, уважени гости, припадници ронилачке јединице Жандармерије, уручили су и плакету  за неизмеран допринос и подршку у раду. 

Након пријема заједно са председником општине упутили су се у  Основну школи „Моша Пијаде“ како би ученицима оджали презентацију  о повећању Безбедности  на купалиштима са освртом на правила и савете за безбедан боравак на истим.

На поменуту тему  говорио је  Игор Грцић, заменик команданта ронилачке јединице у Жандармерији, који је кроз разговор са децом, указао на најчешће грешке у понашању које могу да доведу до потенцијално опасних ситуација. Ученицима је показана и ронилачка опрема и начин на који се користи, а поједини су имали прилике да је и пробају.

Циљ оваквих презентација првенствено јесте подизање свести ученика о значају поштовања правила на купалишту како би безбедност била максимална.

Након предавања, реч захвалности упутио је и председник општине Жагубица Сафет Павловић.  

 

   
   

Broj Poseta  

83089
DanasDanas10
JučeJuče26
Ove NedeljeOve Nedelje35
Ovaj MesecOvaj Mesec757
Ukupno do SadaUkupno do Sada83089
34.239.151.158
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER