Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 47 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
08:56
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
7
Članci
72
Broj pregleda članaka
58468
   

Folkorni Ansaml "mladost" iz Krepoljina u Hrvatskoj

Detalji

Фолкорни Ансамбл „Младост“ из Крепољина у Хрватској

 KUD Mladost iz Krepoljina gostovao u Hrvatskoj 2018Фолкорни Ансамбл „Младост“ из Крепољина гостовао је 17. и 18. марта у Републици Хрватској у општини Борово у североисточном делу Вуковарско-сремске Жупаније. Срдачно су дочекани од стране домаћина, чланова  Културно – уметничког друштва “Бранислав Нушић” из истоименог насеља, а повод за гостовање било је учешће на концерту чиме је отворена сезона наступа које приређује домаће Културно -уметничко друштво пет пута у току године.

  

Публици су представљене различите кореографије, како гостију тако и домаћина а неизоставна је била и размена поклона у знак дугогодишње успешне сардање.

Учесници прогама су посетиоцима  приказали најбоље из репертоара, а председници друштава су на послетку исказали и своје импресије.

Миланче Милојковић, председник Ансамбла „Младост“ захвалио је пре свега општини Жагубица на финансијској подршци, као и домаћинима на изузетном гостопримству.

Члановима Ансамбла “Младост” осмех и позитивност на наступу није недостјала, чиме су у потпуности оправдали поверење домаћина, Културно – уметничког друштва „Бранислав Нушић” из Борова, а посебно локалног руководства општине Жагубица које за путовања несебично пружа  материјалну подршку.


   
   

Broj Poseta  

83089
DanasDanas10
JučeJuče26
Ove NedeljeOve Nedelje35
Ovaj MesecOvaj Mesec757
Ukupno do SadaUkupno do Sada83089
34.239.151.158
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER