Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 78 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.26
MySQLi
5.5.5-10.2.30-MariaDB-cll-lve
Vreme
04:39
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
4
Članci
72
Broj pregleda članaka
47263
   

Ministar Branko Ružić u poseti Opštini Žagubica

Detalji

Министар Бранко Ружић у посети општини Жагубица

 Ministar Ruzic posetio opstinu ZagubicaМинистар Државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић, посетио је 22. марта општину Жагубица.

Министра је са сарадницима најпре у кабинету дочекало руководство општине Жагубица предвођено председником општинеСафетом Павловићем и председницом Скупштине Оливером Пауљескић, а пријему су поред осталих гостију присуствовали и Душко Нединић, председник општине Петровац на Млави са сарадницима као и Милетић Михајловић, посланик у Народној скупштини.

Након обављених конструктивних разговора са председницима двеју општина, Жагубице и Петровца, са министром Ружићем, председник општине Жагубица Сафет Павловић, уручио је Министру поклоне у знак плодотворне досадашње сарадње и успешнији наставак исте.

Министар Ружић је са сарадницима потом обишао и насеље Лазница и зграду Дома културе у поменутом насељу чија је реконструкција у плану и том приликом изнео своје утиске о посети општини и обећао да ће уложити напоре да се планиране активности на адаптацији зграде Дома културе у Лазници и реализују.

Током разговора, Бранко Ружић, министар Државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије, такође je истакао да је веома значајно да се сви потенцијали у јасним стратегијама које општина Жагубица доноси са председником општине Сафетом Павловићем и његовим тимом, ставе у функцију.


   
   

Broj Poseta  

82078
DanasDanas3
JučeJuče25
Ove NedeljeOve Nedelje2
Ovaj MesecOvaj Mesec34
Ukupno do SadaUkupno do Sada82078
18.232.55.175
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER