Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 78 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
09:43
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
7
Članci
72
Broj pregleda članaka
58491
   

Održana obuka "put do uspešnog Preduzetnika"

Detalji

Одржана обука „Пут до успешног предузетника“

 Put do uspesnog preduzetnikaИнструктивна бесплатна обука “Пут до успешног предузетника” коју спроводи Национална служба запошљавања као редовну активност, одржана је у Жагубици у уторак, 20. марта.

Циљ овакве врсте едукације јесте да се грађанима, незапосленим лицима, која се налазе на евиденцији Националне службе омогући да лакше и брже закораче у свет успешних предузетника, развију бизнис на прави начин, науче како да се носе с правним проблемима, финансијама и свиме што је потребно за вођење фирме. Тежиште обуке је на процедури оснивања предузетничке радње и поступку паушалног опорезивања као и на основним упутствима за израду бизнис плана.

Општи утисак Милке Савић, начелника одељења за програме запошљавања, предузетништво додатно образовање и обуке у Филијали за запошљавање Пожаревац, која је и одржала обуку у Жагубици, је да се већина лица опредељује за радње, доксе веома ретко одлучује за неки други облик организовања типа привредног друштва.

Свим полазницима, како наводи Mилка, посвећује се подједнака пажња, како би што ефикасније завршили обуку, након које стичу право да конкуришу за субвенцију за самозапошљавање коју додељује Национална служба запошљавања.

Обуку “Пут до Успешног предузетника”, одржану у Жагубици, похађало је око тридесетак незапослених лица. 


   
   

Broj Poseta  

83089
DanasDanas10
JučeJuče26
Ove NedeljeOve Nedelje35
Ovaj MesecOvaj Mesec757
Ukupno do SadaUkupno do Sada83089
34.239.151.158
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER