Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
08:29
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
7
Članci
72
Broj pregleda članaka
58451
   

Školsko Prvenstvo u Karateu - Smederevo 2018

Detalji

Школско првенство у каратеу - Смедрево 2018

 Skolsko takmicenje u karateu SomborНа финалном турниру Школског карате првенства Србије одржаном у Смедереву протеклог викенда, учествовало је 330 ученика, каратиста из 207 школа из целе Србије.

Општину Жагубица представљали су такмичари, каратисти из три школе: Јован ШербановићКрепољин,Моша Пијаде Жагубица и Техничка школа Жагубица, са седам такмичара, док је један члан Карате клуба ,,Врело,, представљао и средњу школу Младост из Петровца.

У изузетно јакој конкуренцији против такмичара Карате Федрације Србијезаслужно су освојили изуетан успех.Остварено је неколико пласмана међу првих шест и 1 сребрна медаља коју је у борбамапонела Александра Милутиновић из Жагубице.

Тренер клуба Томислав Јелић, истиче да jе то jедно велико искуство за све такмичаре клуба “Врело” који су се по први пут нашли на једном квалитетном, масовном и беспрекорно организованом турниру где притом нису имали ни један инцидент и приговор.

„Честитам свимашто су на једном заједничком задатку, заједно са мном, успели дадостојанствено и успешно представе своје школе, жагубички карате клуб, као и општину Жагубица у целини.Посебно захваљујем Локалном руководству и управи Kарате клуба ,,Врело,, на свесрдној помоћи у реализацији и пруженој шанси да се каратисти клуба “Врело” нађу на овом импозантном такмичењу“, рекао је тренер клуба свим каратистима и том приликом им пожелео пуно успеха и среће на наредним турнирима и такмичењима. 


   
   

Broj Poseta  

83089
DanasDanas10
JučeJuče26
Ove NedeljeOve Nedelje35
Ovaj MesecOvaj Mesec757
Ukupno do SadaUkupno do Sada83089
34.239.151.158
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER