Login Form  

   

Ko je Online  

Ko je na mreži: 87 gostiju i nema prijavljenih članova

   

Statistics  

Operativni sistem
Linux m
PHP
7.2.27
MySQLi
5.5.5-10.2.31-MariaDB-cll-lve
Vreme
10:02
Keširanje
Onemogućen
GZIP
Onemogućen
Posetioci
7
Članci
72
Broj pregleda članaka
58500
   

žagubica na 40. Međunarodnom Sajmu Turizma u Beogradu

Detalji

Turisticka organizacija Zagubica na Sajmu turizma u beogradu 2018Јубиларни 40. Међународни Сајам туризма, завршен је у недељу, 25. фебруара у Београду.

Једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону окупила је излагаче из земље и света, а могле су се видети и богате понуде туристичких агенција, савеза и организација, хотела и туристичких центара. Потенцијале и понуду Хомоља представила је традиционално и ове године Туристичка организација општине Жагубица, а штанд је сва четири дана био веома посећен.

Своје импресије изразили су председник Скупштине општине ЖагубицаОливера Пауљескић и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, који су са сарадницима посетили штанд, посебно истичући циљеве самог доласка на Сајам.

Штанд Туристичке организације је поред осталих уважених гостију посетио и председник општине Петровац на Млави Душко Нединић.

Локално руководство општине Жагубица обезбедило је грађанима бесплатан одлазак на Сајам, а анкета, коју је спровела локална телевизија "Хомоље" Жагубица, показала је њихово задовољство.

Директор Туристичке организације општине Жагубица Владан Лазић, захвалио је Ловачком Удружењу „Јован Шербановић“ из Жагубице и гостима - ловцима из Словачке и из Скандинавских земања, Техничкој школи Жагубица, Удружењу жена „Етно даме” и локалном руководству, који су учешћем и посетом, обогатили простор Туристичке организације на сајму.

Лазић је такође истакао, да без помоћи локалне самоуправе општине Жагубица, учешће на Сајму не би било оствариво.


   
   

Broj Poseta  

83089
DanasDanas10
JučeJuče26
Ove NedeljeOve Nedelje35
Ovaj MesecOvaj Mesec757
Ukupno do SadaUkupno do Sada83089
34.239.151.158
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

   

Stream Statistika  

   

Kursna Lista  

   
   

Sport  

   
   
   
   

Vreme Beograd  

   

Vreme Beč  

   
© ALLROUNDER